Despre

Bodhi Sarango are o experienta vasta de peste 20 de ani cu cele mai avansate modalitati de transformare umana.  A calatorit timp de 15 ani in India si Asia, absorbind profund spiritul mistic al orientului prin cropped-208324_109073529240314_2794752_n.jpgexperiente iluminate, in special la centrul Osho din Puna, India. A urmat programe de pregatire in Centre din Europa (Humanuniversity Olanda – AUM – Ecounter Intensive, Osho Afroz Grecia – Primal). In Londra a studiat modul occidental de terapie, coaching si Potentialul Uman, a absolvit cursuri si a participat la training-uri de NLP, Hypnotherapy si Zen Coaching cu Paul McKenna si Michael Neal.

In Osho Multiversity din India, pe langa zecile de grupe de dezvoltare, a urmat training-uri intensive, a fost Helper alaturi de facilitatori renumiti din lumea Osho precum: Devageet – Bardo-Past Lifes, Shivani – Awareness Intensive-Satori Training, Svaghito – Constelatii Familiare si Real Man, Emotional Freedom – Veet Mano, Homa and Mukto – Tantra Consciousness and Tantra Energy.

Bodhi a condus grupe de terapii si meditatii in centrul din Puna in perioada 2008-2010, a devenit astfel facilitator experimentat al Meditatiilor Active Osho si al terapiilor Osho No Mind si Mystic Rose (Trandafirul mistic), focalizandu-se in grupele sale pe tehnici de Inteligenta Emotionala, Terapie Karmica Regresiva, Dans extatic, NLP, Hipnoza si pe diverse tehnici de vindecare a Copilului Interior, a metodelor transpersonale, Tantra Infinitului, Constiinta Creativa si de Dezvoltare Vocationala.

Creator a multor metode de eliberare emotionala, de eliberare a traumelor si de vindecare alternativa, dezvolta in continuare metode de fuziune si sinteza pentru a usura transformarea rapida si balansata. Mii de oameni dupa sesiunile si workshop-urile lui si-au schimbat profund viata: s-au eliberat de depresie, s-au lasat de fumat, alcool sau droguri, schimbandu-si stilul de viata, meditand si traind viata plini de iubire si bucurie.

Din 2007, Bodhi Sarango ghideaza si sustine sesiuni si workshop-uri experientiale profunde si absolut originale, tabere de meditatie si festivaluri in tari precum Marea Britanie, India, China (Hong Kong), Brazilia, Italia, Rusia, Lituania, Portugalia, UAE, Spania etc

Vino si bucura-te de o noua energie!

Nu lasa viata sa ti se scurga printre degete – incepe sa Traiesti Acum !

Testimoniale

Sesiuni

Events

Comments are closed.