Despre

Bodhi Sarango, cunoscut healer, terapeut si coach international are o experienta vasta de 20 de ani cu diferite metode de transformare interioara si de dezvoltare a Potentialului Uman.  A calatorit timp de 15 ani in India si Asia, absorbind profund spiritul mistic al orientului prin cropped-208324_109073529240314_2794752_n.jpgexperiente iluminate, in special la centrul Osho din Puna, India. A urmat programe de pregatire in Centre din Europa (Humanuniversity Olanda – AUM – Ecounter Intensive, Osho Afroz Grecia – Primal). In Londra a studiat modul occidental de terapie, coaching si Potentialul Uman, a absolvit cursuri si a participat la training-uri de NLP, Hypnotherapy si Zen Coaching cu Paul McKenna, Michael Neal si Anthony Robins.

In Osho Multiversity din India, pe langa zecile de grupe de dezvoltare, a urmat training-uri intensive, a fost Helper alaturi de facilitatori renumiti din lumea Osho precum: Devageet – Bardo-Past Lifes, Shivani – Awareness Intensive-Satori Training , Svaghito – Constelatii Familiare si Real Man, Emotional Freedom – Veet Mano, Homa and Mukto – Tantra Consciousness and Tantra Energy.

Bodhi a condus grupe de terapii si meditatii in centrul din Puna in perioada 2008-2010, a devenit astfel facilitator experimentat al Meditatiilor Active Osho si al terapiilor Osho No Mind si Mystic Rose (Trandafirul mistic), focalizandu-se in grupele sale pe tehnici de Inteligenta Emotionala, Terapie Karmica Regresiva, Dans extatic, NLP, Hipnoza si pe diverse tehnici de vindecare a Copilului Interior, a metodelor transpersonale, Tantra Infinitului, Constiinta Creativa si de Dezvoltare Vocationala.

Creator a multor metode de eliberare emotionala, de eliberare a traumelor si de vindecare alternativa, dezvolta in continuare metode de fuziune si sinteza pentru a usura transformarea rapida si balansata. Mii de oameni dupa sesiunile si workshop-urile lui si-au schimbat profund viata: s-au eliberat de depresie, s-au lasat de fumat, alcool sau droguri, schimbandu-si stilul de viata, meditand si traind viata plini de iubire si bucurie.

In ultimii 10 ani, Bodhi Sarango ghideaza si sustine sesiuni si workshop-uri experientiale profunde si absolut originale, tabere de meditatie si festivaluri in tari precum Marea Britanie, India, China (Hong Kong), Brazilia, Italia, Rusia, Lituania, Portugalia, Spania etc

Vino si bucura-te de o noua energie!

Nu lasa viata sa ti se scurga printre degete – incepe sa Traiesti Acum !

Testimoniale

Sesiuni

Detalii si Inscrieri : 0723 331 230; bodhisarango.events@gmail.com

Events

 

Comments are closed.