Sesiuni

Bodhi Sarango ofera un program de sesiuni individuale care te ajuta sa evoluezi rapid integrand corpul, inima si mintea, armonios. Fiecare sesiune va fi un salt calitativ in care vom explora individualizat:

  • Vindecarea Karmica – Timeline Trauma Release System 
  • Biodinamica Qigong, Presopunctura si Resetarea Celulara
  • Inteligenta Somatica si balansarea IQ si EQ
  • Hipnoza Regresiva:  eliminarea de blocaje subtile din inconstient
  • Arta Relatiilor: resetarea polaritatiolor femeie/barbat si crearea/atragerea de Suflete pereche, secrete din Tantra si Tao
  • Zen Coaching: Talente karmice si activarea Vocatiei
  • Medicina si Nutritie Constienta
“Diferenta este urmatoarea: eu tratez omul holistic, total si iau in considerare toate planurile implicate: cel fizic, energetic, emotional, mental, genetic si karmic. Ma focalizez la radacinile – cauzele problemelor, a traumelor, a bolilor iar implicarea mea este in toate straturile inconstientului, constientului si supra-constientului uman.
 
Am o abordare individuala bazata pe unicitatea fiecaruia si metodele mele sunt de fuziune si de sinteza. Programul e stucturat sa aiba 4-5 sesiuni de baza  in care ajut omul sa faca salturi esentiale pentru a iesi din problemele, blocajele, traumele pe care le are, sa-si schimbe vibratia profund, sa creasca calitatea realationala si sa isi activeze practic potentialul si Vocatia, bucurandu-se de viata la maximum.” 
Bodhi Sarango
“Fiecare persoană vine în această lume cu un destin propriu – are ceva de îndeplinit, ceva mesaj trebuie transmis, ceva muncă trebuie să fie dusă la sfârşit. Nu eşti aici accidental – eşti aici intenţionat. Există un rost în spatele tău. Întregul intenţionează să facă ceva prin tine…” Osho

Pret promotonal Sesiuni de 120 min. Acum si prin Skype !

Detalii si inscrieri (Tel/Whatsup): +40 727022249;  bodhi.sarango@gmail.com

Testimoniale

Comments are closed.