Sesiuni

13770264_731519873662340_4534341892675992439_nAcum si prin Skype !

Bodhi Sarango ofera un program-sinteza UNIC in Romania : fuziunea Terapiei Karmice profunde, Hipnoza Regresiva, Zen Coaching si Medicina Constienta prin Sesiuni individuale care iti Transforma Viata rapid si balansat.
 
1. Curatare Karmica, activarea si echilibrarea campurilor subtile
2. Eliberarea Traumelor – TRE, Breathwork, Presopunctura si Resetarea Celulara
3. Medicina Constienta, Nutritie si Activare ADN
4. Hipnoza Regresiva in viata actuala si vieti anterioare
5. Relatii Implinite: Iubire autentica, Sexualitate Sacrala si Constiinta integrata
6. Awareness Intensive: Meditatii Active si Mindfulness
7. Zen Coaching: Incredere, Claritate, Viziune si Succes
8. Creativitate practica: Talente karmice si activarea Vocatiei
 
Detalii si inscrieri:0723331230; bodhisarango.events@gmail.com
 
“Diferenta este urmatoarea: eu tratez omul holistic, total si iau in considerare toate planurile implicate: cel fizic, energetic, emotional, mental, genetic si karmic. Ma focalizez la radacinile – cauzele problemelor, a traumelor, a bolilor iar implicarea mea este in toate straturile inconstientului, constientului si supra-constientului uman.
 
Am o abordare individuala bazata pe unicitatea fiecaruia si metodele mele sunt de fuziune, de sinteza care implica Respiratia Bio-Dinamica, Mishcarea Somatica, Regresia, Resetarea Celulara, Vindecarea Copilului Interior, TRE, Hipnoza Clasica, Hipnoza Regresiva, Hipnoza in Vietile Anterioare, Presopunctura, NLP, Masajul Cranio Sacral, Eliberarea Emotionala, Meditatii Active, redinamizarea Potentialului Uman , Constientizarea Polaritatilor Energetice si altele.
 
Programul e stucturat sa aiba 8-10 sesiuni de baza (timp de 3-6 luni) in care ajut omul sa faca salturi esentiale pentru a iesi din problemele, blocajele, traumele pe care le are, sa-si schimbe vibratia profund, sa creasca calitatea realationala si sa isi activeze practic Potentialul si Vocatia, bucurandu-se de viata la maximum.” Bodhi Sarango
“Fiecare persoană vine în această lume cu un destin propriu – are ceva de îndeplinit, ceva mesaj trebuie transmis, ceva muncă trebuie să fie dusă la sfârşit. Nu eşti aici accidental – eşti aici intenţionat. Există un rost în spatele tău. Întregul intenţionează să facă ceva prin tine…” Osho

Despre Bodhi Sarango

Interviu cu Bodhi Sarango

Beneficii

Testimoniale

Comments are closed.