VINDECAREA SUFLETULUI

prin Suprascrierea Traumelor

Seminar despre transformarea sufletului, despre suprascrierea traumelor, despre modificarea în timp real a modului în care percepem și creem realitatea.

Iasi 12.noiembrie.2016

Sufletul sau Subconstientul, dupa cum mai este numit, este o camera de depozitare cu capacitate nelimitata. Toate amintirile, experientele din trecut, cele mai profunde credinte, absolut tot ceea ce ti s-a intamplat se stocheaza in mod permanent. Subconstientul este acea parte din tine ce este in afara constientei tale si care stabilizeaza programe automate pentru a face functionarea in viata mai usoara, fara a avea nevoie sa iti concentrezi atentia pe tot ceea ce faci.

 Subcontientul nu are rol de creatie, de analiza si sinteza. Rolul sau este de inscriere a tuturor experientelor pe care le-am trait sau pe care le-am mostenit pe linie de familie. Este ca si cum toate amintiriele sunt inscrise pe benzi vibrationale. Fiecarei emotii ii corespunde o banda vibrationala pe care este inscrisa experienta corespondenta. Starea emotionala sau vibratia emotiei pe care o avem in momentul in care traim experienta va determina care este banda de frecventa pe care se inscrie. Astfel, avem benzi de frecventa de inscriere mai joase, asociate fricilor sau mai inalte, care sunt mai sus in vibratie decat frica.

Subconstientul este activ pe durata intregii zile si a intregii nopti, fie ca actionezi sau nu, controland toate functiile corpului, precum respiratia, bataile inimii si chiar si activitatea sistemului nervos. Neurostiinta a recunoscut ca subconstientul controleaza 90% -95% din viata noastra. Primii 7 ani de viata sunt cei in care mintea subcontienta este programata, iar puterea acesteia este mult mai mare decat cea a mintii constiente. In unele cazuri programarea initiala se realizeaza pana la 12 ani.

Sarcinile subconstientului sunt acelea de a asigura ca raspunzi exact in modul in care ai fost programat. Subconstientul face ca tot ceea ce spui si faci sa se incadreze intr-un model care sa fie in acord cu propria imagine de sine, a propriului „program master”. De aceea este atat de important sa filtrezi ceea ce este incorporat in ea.

 Sufletul este totalitatea incrierilor facute pe toata perioada vietii, din momentl zero – adica momentul in care spermatozoidul si ovulul s-au intalnit si pana in momentul prezent si toate inscrierile din momentul prezent si pana cand persoana iese din campul de materie prin destrupare.

Totalitatea inscrierilor sunt: tot ce am manifestat prin gand, vorba, fapta si radianata din inima.

Ce este o traumă:

În timpul unei întrupari, sufletul înregistrează toate trăirile persoanei – cu emoții atât pozitive cât și negative. Pe perioada vietii, persoana traieste evenimente pe care le inscrie perceptul ca fiind pozitive si negative – pe masura trairilor la nivel emotional.

Traumele se petrec in momentul in care o persoana trece brusc de la o perceptie pozitiva a realitatii la una negativa. Trecerea brusca de la o emotie pozitiva la una negativa creaza o rana emotionala. In situatia in care persoana este supusa de mai multe ori unei situatii prin care traieste evenimente perceptual negative, asa zisele rani emotionale devin traume.

Cu cat emotia inscrisa este mai puternica, cu atat trauma este mai profunda.

Cu cat trauma este mai profunda cu atat lasa o amprenta de manifestare mai adanca asupra personalitatii omului, conditionandu-i toata existenta.

In momentul in care persoana traumatizata emotional intalneste situatii similare momentelor in care a inscris trauma, va activa memorii numeroase si va declansa programe de respingere in raport cu mediul care declanseaza trairea emotionala perceptual negativa.

Odata declansata emotia, omul va iesi din constient si va intra intr-o maifestare inconstienta a programelor de respingere, de separare, de izolare, de protectie si de siguranta pe care si le-a creat pentru a nu mai trai durerea si suferinta.

Cum înscriem traumele:

 • Traume sufletesti mostenite pe linia genealogica din partea mamei
 • Traume sufletesti mostenite pe linia genealogica din partea tatalui
 • Traume sufletesti traite in perioada intrauterina, create prin orice gand, vorba, fapta sau radianata din inima manifestate de catre mama, tata sau orice prezenta
 • Traume sufletesti create de persoana pe toata perioada de intrupare
 • Traume sufletesti descarcate de la nivelul corpului duh inainte de intrupare, acele numite datorii sufletesi – provenite din situatii traumatice traite de aceasta prezenta in raport cu altii sau situatii traumatice traite de catre altii in raport cu aceasta prezenta.

Trecerea perceptuala de la un cadru emotional de traire pozitiva catre una negativa se numeste inscriere perceptuala traumatica. 

Cum știi că porți în câmpul tău traume:

 • dacă îți este greu să stai singur/ă iar singurătatea te înspăimântă și ești dependent de prezența și afecțiunea altora
 • dacă ai nevoie tot timpul de susținerea celor din jurul tău și te agăți de relații care nu-ți aduc bucurie
 • dacă simți că suferi de tristețe profundă și nu știi de unde vine această tristețe
 • dacă ai suișuri și coborâșuri emoționale și te destabilizezi ușor din cauza emoțiilor (azi ești vesel, mâine ești trist)
 • dacă pretinzi mult de la tine însuți și tot timpul vrei să fii performant/ă
 • dacă deseori crezi că nu valorizezi nimic; dacă ești contstant nemulțumit/ă de ceea ce este
 • dacă ai o stimă de sine scăzută și faci eforturi să ai încredere în tine
 • dacă îți este greu să îți manifești sentimentele și nu știi cum să îți abordezi sensibilitatea
 • dacă îți este teamă să-ți pierzi controlul și să nu mai fii perfect în fața celorlalți
 • dacă îți este greu să stabilești relații intime, profunde

În acest Seminar vom identifica traume care se manifesta in viata noastra, chiar daca nu suntem constieti de ele. Vom intelege în ce mod se manifestă ele, vom întelege care sunt caracteristicile de manifestare, mecanismele care stau în spate.

Vom sti de unde mostenim anumite temeri, frici si mecanisme de fuga din fața realitatii.

Vom stii de ce atragem doar anumite tipuri de persoane, cum atragem doar anumite situatii de viata, de ce repetam aceasi istorie, de ce atragem aceleasi comportamente din partea celor din jur.

Vom putea sa modifcam programele la nivel de suflet si astfel să modificam prezentul si viitorul.

Intrucat câmpul sufletesc personal este parte intergranta din câmpul sufletesc la nivel de familie, vom putea sa vedem cum membrii familiei noastre isi modifica comportamentul pe care l-au avut o viata, prin simplul fapt ca noi am facut, prin propria alegere, o modificare la nivelul nostru personal de câmp sulfetesc.


Cui se adresează:

Cele mai profunde traume pot fi vindecate prin procese specifice similare cu cele pe care le vom aborda în timpul Seminarului:

 • persoane care au suferit abuzuri sexuale, emoționale sau fizice
 •  persoane care au suferit de abandon, pierderea unui părinte, soț/soție, copil sau o persoană foarte apropiată
 •  persoane care au suferit/suferă în urma unui divorț sau despărțire dureroasă
 • persoane care au trecut prin situații excepționale: accidente, boli grave sau au asistat o persoană apropiată într-o boală gravă
 • persoane cu dependențe de orice fel de substanțe
 • persoane cu probleme de greutate (obezitate sau anorexice)
 • persoane cu anxietăți, depresii, atacuri de panică, stări de melancolie/tristețe sau persoanelor care nu se pot adapta social

Acest seminar se adresează persoanelor cu răni emoționale puternice și dezechilibre la nivel emoțional.

Majoritatea oamenilor care au trăit emoțiile de mai jos au înscris în câmpul lor de percepție o traumă la nivel emoțional:

 • abandon, umilință, trădare, vinovăție
 • lipsa de iubire, de apreciere, de recunoaștere
 • respingere, rușine
 • teamă de expresie, teamă de manifestare
 • singurătate
 • neîncredere, neputință…

 Fiecare traumă va fi destructurată de la nivelul câmpurilor prin procesele ghidate în timpul Seminarului. 

TRAINERUL SEMINARULUI – Alexandru Antonie, Terapeut, Coach&Trainer

Alexandru este Fondatorul Scolii „Evolution Coaching System” – singura Șoala de Coaching din România care integrează în procesul de coaching lucrul cu câmpurile info-energetice ale clientului. Detalii despre Școală aici.

Alexandru face parte din echipa care îl reprezintă pe S.N. LAZAREV în România, singura autorizată de Lazarev să distribuie și să promoveze cercetările lui în România. S.N. Lazarev este unul dintre cei mai celebri bio-energo-terapeuți ai Rusiei și ai lumii și creatorul unui sistem original de vindecare a celor mai grave boli ale omenirii. Este autorul a peste 25 de cărți printre care și seria „Diagnosticarea karmei”, „Omul Viitorului” publicate și în România. Detalii aici.

De asemenea, Alexandru a inițiat conceptul LIFECAMP Retreats for Body, Mind & Soul, sub formă de tabere de 8 zile desfășurate ca programe intense, profund transformaționale de conectare la corp, minte și suflet. Prima ediție a taberelor a avut loc în anul 2015 împreună cu traineri, coachi și oameni de știință din România și străinatate. Detalii despre acest program:

Data: 12 noiembrie 2016.

Locația: Centrul de Afaceri Bursa Moldovei (Strada Elena Doamna 20-22, Iași), Sala de Conferință etaj 3.

Program: Seminarul durează 1 zi, de la 09:30 – 19:30 (2 coffee-break asigurate de organizator). Pauza de prânz nu este inclusă în prețul seminarului.

Participare: 150 Ron/persoană. Plata se face direct la sală înainte de începerea Seminarului. 

Înscrierea se face completând formularul de mai jos sau prin apăsarea butonului „Rezervă Loc!”. Dacă ați făcut înscrierea și nu mai puteți ajunge, vă rugăm să trimiteți un email de anulare a locului la adresa: georgiana.vasilescu@viatavie.ro.

Ce spun participanții:

„Sunt în căutarea adevărului din viața mea de ceva timp. Am fost la zeci de cursuri, am citit sute de cărți de dezvoltare personală și spiritualitate dar nu am întâlnit atâta deschidere, înțelepciune și har! Dacă vreți cu adevărat să vă schimbați viața spre binele vostru vă rcomand cu căldură să veniți la cursurile susținute de Alexandru.” Tatiana Pruteanu Medic Specialist – Medicină alternativă

“Ca terapeut caut permanent metode și tehnici prin care să îmi pot susține clienții cât mai bine, iar efectele terapeutice să fie de lungă durată. În lucrul cu Alexandru trăiești unul din acele momente în care știi că ai găsit, că ai completat, că ai aflat… Întâlnirea cu el este unică și transformatoare”. Beatrice Ungureanu, Psiholog, Terapeut

“Am participat la o mulțime de cursuri și mi-am propus să nu mai merg nicăieri. Am fost la cursul lui Alexandru și am făcut bine. Este esența tuturor cursurilor pe care le-am urmat. S-a lucrat intens pe toate palierele. Într-o vibrație înaltă am aflat informații științifice și metode practice de lucru cu Sinele. ” Diana Mârza, Profesor Matematica

Comments are closed.