EVOZEN COACHING

TE-AI GÂNDIT VREODATĂ CĂ EȘTI EXPUS ÎN TIMPUL PROCESULUI DE COACHING?
Știi la ce riscuri te supui?

În timpul proceselor de coaching sau în orice fel de terapie unu-la-unu (psihologică, mentală-emoțională: NLP&altele care folosesc tehnici de lucru cu mintea și emoțiile sau cele care presupun contact cu corpul fizic)  majoritatea clienților se conectează la momente traumatice cu mari încărcături emoționale și energetice pe care le vor descărca în câmpul pe care îl ocupați și îl creați împreună. În momentul în care un client apelează la serviciile de facilitare ale unui coach cei doi se deschid unul față de celălalt la nivel mental, emoțional și la nivel de câmpuri. Câmpul clientului și al coach/terapeut-ului se întâlnesc și formează un câmp comun.

Rolul vostru de coach, terapeut sau facilitor de proces pentru clientul aflat într-o dificultate este ca prin  prezența voastră, prin capacitatea voastră energetică să compensați în timp real tot cee ce se descarcă în spațiul de lucru. Deși rolul coach-ului este unul de asistare în plan fizic și aparent unul pasiv, în plan subtil el are un rol foarte activ  fiind nevoit să curețe în mod sistematic componentele energetice și fluidice asociate traumei eliberate. Este singura cale prin care clientul se poate debarasa cu adevărat de încărcătura energetică asociată experienței fizice/emoționale fără ca voi, ca și coachi să preluați această încărcătură în câmpurile voastre. Imaginați-vă ce se întâmplă în timp, în câmpurile voastre cu toate încărcăturile  eliberate de toți clienții voștri.

În Evolution Coaching, atunci când însoțești un client într-un proces de coaching, prioritar este asigurarea unui spațiu curat energetic în care se desfășoară sesiunea.

De unde vin problemele cu care se confrunta clientii?
Clientul este înconjurat de o sferă iar în interiorul acesteia se află mii sau milioane de programe care rulează continuu, programe care au fost create de client de la momentul zero al concepției și până în momentul în care clientul a ajuns în fața voastră. Tot aici se află și totalitatea programelor înscrise în câmpul de conștiință a clientului pe linia lui genealogică. La toate acestea se adaugă totalitatea programelor care sunt induse prin diverse metode în câmpul lui de conștiință. Voi, ca și coachi sunteți la fel. În câmpul vostru rulează în egală măsură programe similare, care se activează în momentul în care intră în rezonanță cu cele ale clientului.

Prin natura lor, programele sunt formate din componentă informațională și componentă energetică. Tipul de energie asimilat programului este dat de momentul în care a fost înscris în câmpul de conștiință.

Toate programele din câmpul nostru de conștiință ne influențează viața (sănătatea, caracterul și destinul) astfel încât toate acestea, însumate (fiecare cu ponderea energetică – pozitivă sau negativă) vor genera o rezultantă, care la rândul ei are o energie. Această rezultantă este direcția în care merge viața clientului sau viața voastră ca și coachi. Energia rezultantei este suma tuturor energiilor aferente programelor din câmpul vostru de conștiință.

Daca suma energiilor care lucrează împotriva direcției pe care o dorim este aproape egală cu suma energiilor care lucrează în sensul direcției stabilit prin obiectivele propuse, vom ajunge cu greu la destinația dorită.

Atunci când problemele clienților își au sediul în programe rădăcină din câmpurile subtile, coaching-ul clasic își pierde din eficiență și rezultat. Instrumentele clasice de coaching pe care le folosesc majoritatea coach-ilor pot doar să zgârie suprafața problemei, fără a scoate rădăcina care creează lanțuri de efecte în viața clientului. Uneori, problema clientului pare rezolvată, iar efectul nedorit înlăturat. Clientul este mulțumit, coach-ul de asemenea, însă ceea ce se constată este doar mutarea efectului (sub forma problemei) într-o altă arie a vieții clientului ceea ce necesită alte sesiuni de coaching. În timp, se creează o dependență de coach pentru că după fiecare ședință clientul se simte mai bine. El eliberează din presiunea traumei/problemei. Întrebarea este – unde se duce aceasta și cine o preia?

În timp, coach-ii, terapeuții, psihologii și toți cei care susțin astfel de procese prin diverse metode suferă de ceea ce se numeste devitalizare, adică lipsire de vital. Ce nu se întelege, este ca nu se pierde doar energie vitală care este ușor de compensat și înlocuit ci se face descărcare de energie de la nivelul sufletului. Despre consecințele acesteia găsești mai multe informații în Materialul PDF de mai jos.

sunt situatii pe care coaching-ul clasic nu poate sa le rezolve 

Un exemplu pe care orice coach l-a întâlnit în sesiunile cu un client este acela în care clientul are o chemare la nivel mental-emoțional (am putea spune la nivel perceptual –adică dintr-o lipsă perceptuală) să obțină un obiectiv. Este un obiectiv pe care l-a stabilt la nivelul personalității sau, cum mai este definit în materialele de specialitate, la nivelul eu-ului.

Conflictul intervine atunci când clientul își dorește să obțină un alt obiectiv care răspunde  chemării lui la nivel de suflet, adică acelei chemări  în care este înscrisă misiunea lui.

Tehnicile clasice de coaching sunt bune, însă nu permit facilitarea unui proces prin care clientul ajunge să intre în contact cu acea informație pentru că nivelul ei de expresie se găsește pe alt palier de manifestare,  unde canalele de percepție obișnuite nu pot pătrunde.

Pentru a intra în contact cu acea informație, ca să dai sens și să ai o reprezentare a acelei percepții, a acelei chemări de la nivelul Sufletului, este nevoie să facilitezi procese prin care clientul să ajungă nu în meta-poziții (care sunt doar alte pozitii perceptuale asociate planului de observație normal) ci să-l duci la nivelul de supra-meta-poziție (adica o poziție perceptuală la un nivel de conștiință mai înalt). La acest nivel el poate să-și înțeleagă chemarea, poate să dea sens mesajului sufletesc, poate să primească și să atribuie o reprezentare clară asupra misiunii lui și să primească suflu de energie de la nivelul sufletului său pentru a-și împlini planul de viață.

Ce face Evolution Coaching System?
Fiecare modul al Școlii de Coaching respectă structura clasică impusă de ANC pentru a putea oferi acreditare viitorilor coachi sau terapeuți. În EVOLUTION COACHING, numim coach-terapeuți pe cei care susțin procesele la acest nivel pentru că acolo unde se termină coaching-ul (așa cum îl cunoști) începe terapia, adică facilitarea vindecării.

Una din caracteristicile coaching-ului este că acesta nu oferă soluții clientului, nu rezolvă probleme, nu aduce vindecare – în plan fizic. În plan subtil, coach-ul prin puterea lui de conectare, prin nivelul lui de conștiință și evoluție a sufletului facilitează vindecarea clientului implicându-se în mod activ în asta.

Ca urmare a practicii și experienței în coaching a formatorilor au fost integrate într-un sistem metodele cele mai eficiente care au adus rezultate vizibile în plan fizic și în plan subtil  în viața clienților. Aceste metode ce presupun o abordare distinctă a coaching-ului vor fi explicate și practicate pe durata celor 10 luni a formării în Evolution Coaching System.

ce va stii sa faca un evolution coach:

Viitorii absolvenți ai EVOLUTION COACHING SYSTEM:

–  vor învăța să creeze și să mențină continuu un spațiu  energetic curat în care să se desfășoare sesiunea de coaching

În timpul ședinței de coaching este indicat să oferi clientului o oglindă cât mai curată în care să  se oglindească. Pe masură ce se vede, se aude, se simte, se percepe, clientul face salturi la nivel de percepție a realității. Ca și coach, este esențial ca spațiul tău de lucru să fie perfect adaptat astfel încât să ajungi ca pe toată perioada sesiunii să fii într-o stare de prezență continuă, ca într-o meditație profundă. Din această stare poți să percepi orice schimbare de flux enegetic care apare în structura câmpului clientului tău, poți să intri în perfectă rezonanță cu el (adevăratul „Raport”) . Pe măsură ce percepi aceste modificări, câmpul tău, câmpul coach-ului care conține câmpul clientului va trimite semnale către câmpul clientului prin care acesta conștientizează modul în care este perceput. Este vorba de un schimb subtil de percepție care devine o formă de creștere prin extinderea nivelului perceptual al clientului.
Citește mai multe despre „Menținerea unui spațiu curat” în secțiunea „BINE DE ȘTIUT” în josul paginii.

        – vor învăța să se protejeze energetic de orice agresiuni venite din exterior, uneori chiar din partea programelor pe care le poartă clienții

În fiecare moment al vieții noastre suntem supuși multiplelor forme de agresiune energetică uneori chiar din partea celor mai apropiați. În anumite cazuri putem fi atacaț energetic chiar de clienții care vin la noi sau mai bine zis, de formele energetice pe care le comportă în structurile lor de câmp și care se simt amenințate de prezența noastră. Forma de protecție care cu adevărat funcționează indiferent care este natura agresiunii energetice, indiferent care este factorul declanșator, este prin creșterea vibrațională intrioară și implicit exterioară până în punctul în care acele canale de contact cu întreaga creație ajunge la un asemenea potențial de manifestare încât nu mai poate influența câmpul tau de conștiință și conștiență. În acel moment apare așa numita invizibilitate psihologică urmată apoi de invizibilitate energetică. Este ca și cum dispari dîn câmpul de perceptie a celui care ar încerca să se conecteze la tine. Această invizibilatate apare doar atunci când nivelul vibrațional de manifestare este atât de înalt încat ești în aliniere cu planurile înalte ale divinității.
În cadrul Evolution Coaching System vei învăța să dirijezi atenția ta și implicit energia pentru a te conectata la nivelul potențial energetic cel mai înalt pe care îl poti atinge.
​Citește mai multe despre „Protecția față de agresiunile în plan energetic” în secțiunea „BINE DE ȘTIUT” în josul paginii.

– vor învăța să faciliteze procese prin care să susțină clientul nu doar la rezolvarea problemelor de la nivelul emoțional sau mental, ci la rezolvarea problemelor la nivel de suflet.

Evoluția la  nivel de suflet, creșterea nivelului de conștiență și conștiință va permite clientului salturi pe paliere vibraționale și de manifestare superioare. Viitorul coach va putea să faciliteze clientului accesul la acel nivel de conștiență pentru ca acesta să audă chemarea propriei sale identități și nu a aspectelor false ale personalității care îl atrag pe drumuri rătăcitoare cauzând sentimentul constant de neîmplinire.
Citește mai multe despre „Rezolvarea problemelor la nivel de suflet” în secțiunea „BINE DE ȘTIUT” în josul paginii.

        -vor  învăța prin tehnici, practică și antrenament să intre în contact cu planuri înalte de conștiință și chiar cu mai mult decât atât și să susțină clienții în salturi cuantice de transformare.

Cresterea în vibrație pe care o facilitezi permite clientului să înregistreze pentru o perioadă de timp suficient de mare un salt cuantic, un salt vibratoriu care modifică clientului modul în care percepe realitatea. În acel moment, clientul se conectează cu câmpuri extinse de conștiință prin intermediul câmpului creat și suținut de coach și prin acest câmp are acces la un nivel informațional pe care nu-l avea anterior. Devenind conștient de acest nivel înalt de percepție și manifestare, clientul înțelege că sunt programe în el care îl țin, la nivel de unitate a ființei lui, pe un palier vibrațional ce nu-i permite să aibe acces la lucrurile pe care și le dorește.
Privind totalitatea programelor care-i definește identitatea, clientul identifică imediat de la acel nivel, ce îl trage către un nivel inferior și știe ce are de făcut pentru a înlătura acele programări.
Citește mai multe despre „Intrarea în rezonanță de conștiință cu clientul” în secțiunea „BINE DE ȘTIUT” în josul paginii.

TRAINERI

Experiență națională și internațională în coaching.

Prima Școală de Coaching din România care integrează în procesul de coaching lucrul cu câmpurile info-energetice ale clientului.
Dacă ești coach și vrei să știi ce se întâmplă în plan subtil între tine și client încă de la prima ședință citește materialul din Pdf!

AGENDA

Evolution Coaching System va fi pentru tine o experiență captivantă sub aspect informațional și extrem de valoroasă pentru profesia de coach.  Pe parcursul a 3 zile/modul vor fi explicate subiecte care extind viziunea despre coaching dincolo de ceea ce se predă la alte Școli de Coaching. Participanții primesc plus-valoare prin viziunea și experiența extrem de variată a trainerilor.

Fiecare zi te duce pas cu pas spre înțelegerea unui sistem de coaching la un alt nivel. Vei afla fundamentele coachingului din perspectiva interacționării nu numai la nivel fizic cu clientul, cât mai ales la nivel energetic. Vei înțelege și vei experimenta ce înseamnă practicarea unui astfel de coaching.

PROGRAMAREA PE ORASE:
IASI: 4-6 noiembrie 2016, Modul I
13-15 ianuarie 2017, Modul 2
CONSTANTA: 25-27 noiembrie 2016, Modul I
27-29 ianuarie 2017, Modul 2
TIMISOARA/ARAD: 9-11 decembrie 2016, Modul I
BUCURESTI: 3-5 februarie 2017, Modul I

Calendarul modulelor următoare va fi prezentat fiecărei grupe la Modul I. Pentru detalierea topicilor care vor fi predate în fiecare modul, trimiteți email la georgiana.vasilescu@viatavie.ro.

Vineri – MODUL I:

 • 09:30-19:30: 5 Sesiuni/zi
 • 12:30-14:00 Pauză de prânz
 • 2 coffee-break/zi

Sâmbătă&Duminică: MODUL I

 • 09:30-19:30: 5 Sesiuni/zi
 • 12:30-14:00 Pauză de prânz
 • 2 coffee-break/zi

**Fiecare modul durează 3 zile: vineri, sâmbătă și duminică
***Durata unei sesiuni este de o oră și jumătate cu jumătate de oră pauză. Pauza de prânz este de 90 de minute.***Cele 2 coffee-break-uri sunt asigurate de organizator. Prânzul nu este inclus.
*** Grupa este formată din minimum 16 persoane.

Vrei să-ți duci practica de coaching la alt nivel?
Înscrie-te la
 EVOLUTION COACHING SYSTEM

PLATA ÎN RATE

 250 E/modul

E 1,250

 • 5 module de training
 • Acreditare ANC
 • Antrenamente lunare
 • Materiale de curs
 • Cofee-break x 2
 • Sesiuni de Feedback
 • Acces la Comunitate
 • Reduceri de 10% la toate evenimentele*
  *Evolution Coaching

PLATA INTEGRALĂ

DISCOUNT 250 E

E 1 000

 • 5 module de training
 • Acreditare ANC
 • Antrenamente lunare
 • Materiale de curs
 • Cofee-break x 2
 • Sesiuni de Feedback
 • Acces la Comunitate
 • Reduceri de 10% la toate evenimentele*
  *Evolution Coaching

BINE DE STIUT!

Mentinerea unui spatiu curat in sesiunea de coaching

Protectia fata de agresiunile in plan energetic

Rezolvarea problemelor la nivel de suflet

Rezonanta cu constiinta clientului 

Spatiul extins de explorare perceptuala

© 2017 EvoZEN Coaching System.

Comments are closed.