Bio

Bodhi Sarango a calatorit timp de 11 ani in India si Asia, absorbind profund spiritul mistic al orientului princropped-208324_109073529240314_2794752_n.jpgexperiente iluminate, in special la centrul Osho din Puna, India. Din 2003, a urmat programe de pregatire in Centre din Europa (Humanuniversity Olanda – AUM – Ecounter Intensive, Osho Afroz Grecia – Primal). In Londra a studiat modul occidental de terapie, coaching si Potentialul Uman, a absolvit cursuri de NLP, Life Coaching si a participat la numeroase traininguri cu renumitii Paul McKenna, Anthony Robins.

In Osho Multiversity din India, pe langa zecile de grupe de dezvoltare, a urmat training-uri intensive, a fost Helper alaturi de facilitatori renumiti din lumea Osho precum: Devageet – Bardo-Past Lifes, Shivani – Awareness Intensive-Satori Training , Sambavo – Constelatii Familiare si Real Man, Homa and Mukto – Tantra Consciousness and Tantra Energy.

Bodhi a condus grupe de terapii si meditatii in centrul din Puna in perioada 2008-2010, a devenit astfel trainer / facilitator experimentat al Meditatiilor Active Osho si al terapiilor Osho No Mind si Mystic Rose (Trandafirul mistic), focalizandu-se in grupele sale pe tehnici de Inteligenta Emotionala, Terapie Karmica Regresiva, Dans extatic, NLP, Hipnoza si pe diverse tehnici de vindecare a Copilului Interior, a metodelor transpersonale, Tantra Infinitului, Constiinta Creativa si de Dezvoltare Vocationala.

In ultimii 8 ani, Bodhi Sarango a condus grupuri, tabere de meditatie si a oferit sesiuni individuale in tari precum Marea Britanie, India, China (Hong Kong), Brazilia, Italia, Rusia, Lituania, Portugalia, Spania si multe altele.

oDanza 266

Interviu cu Bodhi Sarango

Bodhi Sarango ofera 5 tipuri de sesiuni individuale. Prima Consultatie de 30 min este gratuita.

1. Citirea Karmica
2. Curatarea Karmica, Regresie si Hipnoza
3. Vindecararea Relatiilor, Iubirea Constienta
4. Cariera, Talent, Creativitate si Vocatie
5. Masculinitate integrata

Pentru detalii si inscrieri contactati: 0723 331 230; bodhi.sarango@gmail.com ;

mai multe detalii aici 

Comments are closed.