Transformational Retreat Goa 1-13 December 2019

O puternica experiență de viață, 2 saptamani pentru trupul, mintea si sufletul tau!
Aceasta calatorie nu este doar o vacanta exotica, este o calatorie catre tine, este despre simplitate, autenticitate si intoarcerea la lucrurile care conteaza cu adevarat.
O oportunitate de transformare interioara, într-o locatie magica, combinand spirititualitatea, transformarea interioara, psihologia cu multe zambete, momente de celebrare si bucurie, cu clipe de rasfat si relaxare.
Pe parcursul călătoriei noastre în Goa, vom deschide spațiul catre explorarea noastra interioara cu ajutorul practicilor de meditație, dansului, respiratiei, roll play-ului, adaptate oricui, eliberandu-ne fizic, mental și emoțional.


Un Retreat Transformational profund care iti atinge trupul, mintea si sufletul. Transformarile interioare vor aduce schimbari pe toate planurile, te transformi in varianta ta cea mai buna, devii bucuros, curajos, increzator, puternic si eliberat de frici si credinte limitative.

In Primele 2 zile ne relaxam, cunoaștem locul, oamenii, tradițiile locale, mâncarea, activitatile de pe plaja…
Următoarele 3 zile, urmeaza workshop-ul de dezvoltare personala si spirituala. Pe perioada cursului, exploram aspecte ale lumii noastre interioare.
In următoarele 6 zile, cu o noua viziune și poftă de viață, vom redescoperi din nou viata, explorand peisaje pe care ni le ofera plajele si locurile din Goa si vom continua zilnic coaching-ul cu sesiuni dedicate.

Workshop-ul de dezvoltare personala si spirituala:

Vom avea oportunitatea să pătrundem în diferite dimensiuni de conștiință, să retrăim anumite experiențe de viață, unde constiința noastră a rămas blocată în trecut, iar această (re)trăire (sau trăire până la capăt) a experienței de viață din trecut care a creat această frică/inhibiție/ură etc., ne aduce eventual în punctul unei liniști sufletești , în raport cu experiența din trecut. Este vorba de anumite experiențe din trecutul nostru, care au sădit semințele anumitor frici, rușini, inhibiții, dureri sufletești din noi, care noi le conștientizăm sau nu, și datorită cărora potențialul nostru a rămas blocat. Pentru că potențialul din noi este blocat să se manifeste, în viața noastră au loc anumite stări de rutină care ne apasă zilnic, neînțelegerile din relația cu părinții, partenerul/partenera, cei din mediul profesional, cu societatea pe larg, cât și în primul rând – relația cu noi înșine. Depresiile, fricile, plictiseala, starea de iritație, lipsa clarității a ce se întâmplă în viața mea și direcția în care trebuie să mă aventurez în viață, ca să fiu împlinit și potențialul din mine să înflorească, sunt doar câteva exemple din expresiile experiențelor de viață prin care trecem, care sunt produsul potențialului blocat din noi, care nu are capacitatea să se manifeste.

Faceți cunoștință cu Mentorul Bodhi Sarango

Despre

Interviu cu Bodhi Sarango

Testimoniale


De ce sa mergi in India, Goa pentru un retreat?
„India este leaganul omenirii, locul de nastere al vorbirii, mama istoriei, bunica legendei, strabunica traditiei”, spunea Mark Twain.In India, totul este altfel. La alta scara. O planeta in sine, cu legile si ritmul ei, pentru care sigur nu ai fost destul de pregatit, oricat de temeinic ti-ai fi facut temele! O lume a unor alte culori, o lume a altor sunete, a altor obiceiuri, a altei filozofii.
Goa este un loc special, cu plaje intinse si mirifice, cu multi palmieri, unde simti adevarata relaxare. Este despre a te simti liber si creativ, cu cantece si mantre fredonate live seara pe plaja, dansuri libere pe muzica tobelor in talpile goale pe nisip, este despre revenirea la bucuria de a trai …iar creativitatea acestei zone sigur va trezi si latura creativa din tine.
Goa este un spatiu al relaxarii si energiei pozitive, cu muzica si dansuri, concerte live, restaurante pe plaja, creativitatea manifestata in multiple forme, oameni prietenosi din toate colturile lumii.
Este cunoscut pentru restaurantele si cafenele sale relaxante, cu un vibe diferit, in care seara intalnesti muzica live new age, mantre, dansuri din orient, Ecstatic Dance, Contact Improvization, si multe alte activitati artistice.
Nu-i asa ca simti deja nevoia de o pauza si o escapada la capat de lume, undeva sub palmieri si la soare? Iti oferim combinatia ideala: Rasfat si Relaxare profunda plus Calatorie spre tine si Transformare Autentica…
In acest Retreat de suflet : – Iti vei reimprospata Viata si te vei relaxa profund– Te vei adanci in experiente de intelegere sufleteasca, care pot declansa in lant stari de mari transformari interioare– Vei fi ghidat de Bodhi Sarango prin tehnici practice si meditatii eficiente care vor putea fi apoi aplicate in viata ta – Vei obtine experiente revelatoare si te vei reintoarce cu o noua perspectiva asupra vietii, una plina de frumusete, iubire, relaxare si creativitate


Nu uita ca orice transformare este nevoie sa fie traita – ne vom bucura de: – Un mediu total nou – Hotel 3 stele, comfotabil, aproape de plaja, cu natura luxurianta– Fructe tropicale– Plaje frumoase, animale exotice– Temperatura ideala de 30 C ziua si 25 C noaptea– Mancare traditionala dar si europeana etc.dupa alegere, in care simturile se trezesc la viata (recomandare mese vegetariene pe perioada retreat-ului)– Spatii de introspectie si meditatie– Explorare, vom face plaja, ne vom balaci, plimba, dansa, canta, vei avea timp liber personal si pt masaje-Vor fi activitati recreative adaptate dupa ritmul fiecaruia


Din Program :

– Secretele metodelor orientale si sinteza cu cele occidentale

– Practici pentru eliberarea proiectiilor mentale si emotionale pentru fiecare, individual si in cuplu

– Curatarea traumelor relationale vechi, a fricilor, frustrarilor, reprimarilor si a emotiilor negative relationale– Energia celor 7 chakre : deschiderea inimii, a creativitatii si intuitiei– Meditatii Active Osho – Transformarea pozitiva si creativa – Practici de prezenta, impamantare si echilibru, tehnici de respiratie speciale– Exercitii de oglindire si intelegere – Nutritie si Medicina constienta– – Psihologia Relatiilor Implinite: ciclicitatea, integrarea si armonizarea Polaritatilor Femeie-Barbat, pulsatii somatice– Suflete pereche: Metode secrete din tao, tantra si TRE : conectarea vitalitatii cu iubirea si cu constiinta integrata – Cele 5 etape a evolutiei psiho-sexuale a omului – O atmosfera de prietenie dar si intima, respectarea unicitatii si ritmului fiecaruia– Program clar post-workshop individualizat– un nou Restart pentru imbunatatirea vietii in toate domeniile ei!

Ce ofera acest Retreat : – Claritate– Resetare– Salt interior, perspectiva noua, profunzime– Echilibrarea anumitor aspecte din tine– Dobandesti tehnici si practici pe care sa le poti integra in viata ta– Relaxare, rasfat, aventura
Conditii participare:– Rezonanta cu tehnicile si sistemele predate – Deschidere, sinceritate, dorinta de a face schimbari in tine– Angajamentul de a participa integral la sesiunile retreat-ului– Resposabilitate fata de mediu si natura

DETALII ORGANIZATORICE:
Cand: 1-13 Decembrie 2019


Pret pachet Retreat: 1190 euro

-11 zile/10 nopti cazare Hotel de 3 stele (loc in camera dubla)

– Workshop 3 zile

– Mesele pe durata workshop-ului de 3 zile

– Ghidare spirituala prin coaching zilnic de un nivel calitativ deosebit


Nu sunt incluse in pretul pachetului:

– Biletul de avion (care va fi cam 500 – 600 de euro)– Taxa de viza (viza se obține online / în aeroport) – Restul meselor in afara celor 3 zile de retreat (pentru a asigura flexibilitatea programului)– Asigurarea medicala optionala , excursiile optionale, masaje, calatorii extra.


Este necesar pașaport valabil 6 luni! Pentru obținerea vizei în aeroport nu sunt acceptate pașapoartele temporare.


Detalii & inscrieri: 0723331230 (Daniela); bodhisarango.events@gmail.com

Conditii si termeni de plata:
Inscrirea este considerata valabila dupa achitarea avansului de 400 euro in contul precizat de organizator, in 48 de ore de la rezervarea telefonica.

ANULARE:

Daca evenimentul este anulat de catre organizatori, toti banii vor fi returnati.Daca plata nu se face in 48 de ore, ne rezervam dreptul de a anula rezervarea.

In cazul in care clientul doreste sa anuleze, indiferent de circumstante:- Pentru anularea cu 30 de zile sau mai mult inainte de data plecarii – 50% din valoarea retreat-ului va fi returnata.

– Pentru anularea cu 10 zile sau mai putin de data plecarii – 0% din valoare retreat-ului va fi returnata.

Comments are closed.