Ritmul Fericirii

Workshop de Eliberare Emotionala si Trezirea Iubirii Constiente

Un eveniment eliberator, un proces profund de transformare din starile emotionale negative, de tristete, depresie, atasamente, furie, gelozie, invidie, vinovatie, etc. in sentimente luminoase ca Iubirea, Pofta de Viata, Celebrarea, Creativitatea, Sinceritatea, Compasiunea si Bucuria.

Vei pleca mai relaxat, mai luminos, mai reimprospatat, mai bucuros, mai eliberat, mai redinamizat si cu o noua perspectiva de viata, cu noi idei creative si intelegeri despre tine si despre cum sa iti construiesti o noua viata balansata si implinita.

Un proces sinteză, o fuziune originală de terapii, dans extatic, NLP esențial, tehnici de respirație, Hipnoză, Meditații Active Osho, Inteligență Emoțională EFT, Conștiință Creativă și Integrare Vocațională.

Bodhi Sarango a calatorit timp de 11 ani in India si Asia, absorbind profund spiritul mistic al orientului prin experiente iluminate, in special la centrul Osho din Puna, India. Din 2003, a urmat programe de pregatire in Centre din Europa (Humanuniversity Olanda – AUM – Ecounter Intensive, Osho Afroz Grecia – Primal). In Londra a studiat modul occidental de terapie, coaching si Potentialul Uman, a absolvit cursuri de NLP, Life Coaching si a participat la numeroase traininguri cu renumitii Paul McKenna, Anthony Robins.

In Osho Multiversity din India, pe langa zecile de grupe de dezvoltare, a urmat training-uri intensive, a fost Helper alaturi de facilitatori renumiti din lumea Osho precum: Devageet – Bardo-Past Lifes, Shivani – Awareness Intensive-Satori Training , Sambavo – Constelatii Familiare si Real Man, Homa and Mukto – Tantra Consciousness and Tantra Energy.

Bodhi a condus grupe de terapii si meditatii in centrul din Puna in perioada 2008-2010, a devenit astfel trainer / facilitator experimentat al Meditatiilor Active Osho si al terapiilor Osho No Mind si Mystic Rose (Trandafirul mistic), focalizandu-se in grupele sale pe tehnici de Inteligenta Emotionala, Terapie Karmica Regresiva, Dans extatic, NLP, Hipnoza si pe diverse tehnici de vindecare a Copilului Interior, a metodelor transpersonale, Tantra Infinitului, Constiinta Creativa si de Dezvoltare Vocationala.

In ultimii 8 ani, Bodhi Sarango a condus grupuri, tabere de meditatie si a oferit sesiuni individuale in tari precum Marea Britanie, India, China (Hong Kong), Brazilia, Italia, Rusia, Lituania, Portugalia, Spania si multe altele

19-20 Decembrie Bucuresti

Inscrieri:  0723 331 230; bodhi.sarango@gmail.com

  • Pret workshop 170 Euro
  • Pret promotional 495 Ron (pentru cupluri 445 ron / persoana)
  • Pentru fostii participanti la workshopurile anterioare 395 ron / persoana
  • Doar pentru o zi 250 ron / persoana

Sala va fi anuntata ulterior celor inscrisi.

Atentie! Locurile sunt limitate.

Comments are closed.